kevät24 koodilla ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Tiluksilla Iltatee

OHJEITA ENSIKERTALAISILLE:

Parkkipaikka on merkitty säästä riippuen, joko alapellolle tai pihaan. Liikuntarajoitteiset voivat ajaa pihaan kaikissa tapauksissa. Omat lemmikit on hyvä jättää kotiin, emme pysty välttämättä taata heidän turvallisuutta. Mikäli sinulla on avustajakoira, ilmoitathan siitä tiluksilla@gmail.com, niin hänkin on tervetullut.

Tilat eivät ole lämmitettyjä. Lämpimät varpaat ovat kumisaappaita tärkeämmät.

Jos käyt muilla talleilla/tiloilla, toivoisimme, että saapuisit tilalle ja vähintään eri kengissä tautien leviämisen ehkäisemiseksi.

Valokuvia saa ottaa, kunhan huomioit muut iltateeläiset, etkä kuvaa ketään henkilöä ilman lupaa.

EHDOT:

Kaikki toiminta tapahtuu omalla vastuulla. Tila ei vastaa hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista tai varusteista. 

Ostettua lippua ei voi vaihtaa toiseen ajankohtaan, eikä sitä esteen sattuessa hyvitetä. Estyneenä voit toki välittää lipun toiselle henkilölle. Järjestäjä pidättää oikeuden tilaisuuden muutoksiin ja peruutukseen. Mikäli järjestäjä peruuttaa tilaisuuden maksetaan pääsylippujen hinnat kokonaisuudessaan takaisin tai hyvitetään Tiluksilla verkkokauppaostosten yhteydessä.

UKK:

K: Saako eläimiä syöttää?

V: eläimiä saa syöttää vain maasta löytyvillä eväillä, mutta halutessaan tilalle voi tuoda hyvin kuivattua leipää ja homeettomia kasviksia. Yleensä nämä herkut aiheuttavat laumassa kilpailua, mikä saattaa johtaa turhiin tapaturmiin ja siksi ne jaetaan vain tietyllä tavalla ja kootusti. Lisäksi liiallinen herkuttelu voi johtaa sairauksiin.

K: Onko tilalla vessaa?

V: Meillä on tunnelmallinen pikku puucee peltomaisema ikkunalla.

K: Perutaanko tilaisuus jos sataa vettä?

V: Ei peruta. Ulkona ei ole tarvitse välttämättä olla, monenlaista voi tehdä myös katon alla. Sään mukainen varustus on kuitenkin suositeltavaa. Eläimet kun eivät sateesta piittaa ja viihtyvät myös sateella ulkona.