Postimaksut: pikkupaketti 4,90 postipaketti 6,90

Koirat

Julkaistu Annukka Cederlöf

Simo on vanhempi mäyräkoiraherra, lähes kuuro ja sokea sohvaperunavalio. Simon erikoisalaa on ruoka-aikojen valvonta. Jos kuppi ei kolahda nenän alle totuttuun aikaa, huolehtii hän palvelusväen muistuttamisesta passipaikallaan keittiössä. Simo kulkee ulos ja sisään ihan milloin haluaa. Ovi aukeaa poikkeuksetta, koska Simon hovimestarihaukku on kimeä, eikä se jää huomaamatta, eikä sitä pysty kovin pitkään kukaan kuuntelemaan.
Pietukoira on mäyräkoiramix. Kuusi vuotta tulee mittariin vuonna 2020. Pietu on tilan tallin turvallisuuspäällikkö, kavereiden kesken ihan vaan tallipäällikkö. Hänen hallinnassa on kaikki salareitit ja yksikään iltatalli ei jää välistä, mikäli se on hänestä kiinni. Tärkeimpiin harrastuksiin kuuluu viiriäisten kasvatus, jemmaluiden valvonta, sekä laiduntolppien merkkaus. Ne on tärkeitä juttuja, koska jonkun ne on hoidettava.
Roni 4v. vastaa pihapiirin vartioinnista. Järjestystä arvostavalle perfektionistille kevät on raskasta aikaa, kun kaikenmaailman pikkulinnut sinkoilevat pesänrakennuspuuhissaan, eivätkä istu kokojärjestyksessä oksillaan hiljaa, kuten Roni haluaisi. Roni rakastaa vettä. Kuravesi, järvivesi, merivesi, ojavesi kaikki käy, paitsi suihku ja puhdas vesi, se ei käy, ei ollenkaan. Pätevöitynyt uimamaisteri Roni toimii kesällä myös ankkojen uimavalvojana.
Nipa Newman, joukon juniori on 3 vuotta. Dobermanni, ajokoira, kultanennoutajamix, jolle kaikki säännöt on tehty rikottaviksi. Nipan kalenterissa on keksimäärin kolme sunnuntaita per viikko, ruokakupissa on aina liian vähän makkaroita ja päväunien määrä on vakio, eli niitä on reilusti.
Koirien ja muiden eläinten touhuja voit seurata somessa:
www.facebook.com/tiluksilla
Instagramissa: @tiluksillaofficial

Uudempi julkaisu →